PUNCH & KICK 

Een perfecte complete workout

Gratis proefles om uit te vinden welke training echt bij je past? Kom gerust langs!
PUCNH & KICK

Sinds kort heeft ABC Kops een railconstructie in de judozaal laten plaatsen met ruimte voor 10 stootzakken voor het geven van Punch & Kick-lessen.

Ook voor het Karate en Ju-Jutsu heeft dit een enorme toegevoegde waarde. Vroeger waren er ook al eens stootzakken met katrollen aan het plafond bevestigd, maar het erop takelen en er weer van af tillen was te omslachtig. Nu dus een rolsysteem, waardoor de zakken na gebruik eenvoudig weggeschoven worden.

In de ochtend- en avonduren worden Workouts gegeven met de stootkussens. Een Workout bestaat uit een warming-up, techniek-, interval- en circuittraining, waarin naast de stootzakken ook grondoefeningen worden gedaan voor kracht, snelheid en lenigheid; met andere worden een perfecte complete Workout!

Dit soort lessen past geheel in de visie van de sportschool: op vechtsport gebaseerde trainingen voor fysieke en mentale ontwikkeling en beheersing. Er wordt begonnen met beginnerslessen, zodat de deelnemers rustig aan de coördinatie en conditie kunnen opbouwen. Na genoeg ervaring kun je doorstromen naar gevorderde lessen.

Laat het ons weten als je vragen hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Adres

Betelgeuzestraat 4
1974 AP, IJmuiden

Email

ijmuiden@abckops.nl

Telefoon

06-4325 0737 (Jos Kops)
06-1368 5827 (Gwen Kops)
06-5371 2796 (Jesse Thörig)