OVER ONS

ABC KOPS

IJMUIDEN

Gratis proefles om uit te vinden welke training echt bij je past? Kom gerust langs!

Al onze trainers zijn gecertificeerd en hebben dan ook de drive om sporters te helpen het beste uit de training en uit zichzelf te halen.

 

ONZE TRAINERS

 

Jos Kops

Ruim 40 jaar geef ik les in de Japanse gevechtskunsten Judo (6e dan), Ju-Jutsu, Karate en Aikido (allen 3e dan). Daarnaast ben ik Yogaleraar en Bewegingstherapeut. Alle fases van de deelnemers van de 1 e stap op de judomat tot en met het behalen van een zwarte band, zijn een uitdaging en een plezier om te mogen begeleiden.

Veel van mijn opgedane ervaring kan ik kwijt in de lessen Valpreventie voor senioren, die een heel specifieke benadering nodig hebben. Daarin werk ik met heel basale bewegingsvormen, zodat senioren sterker en behendiger worden, waardoor ze minder snel vallen of bij een val ernstige schade oplopen.

Gwen Kops

Ik sta vanaf mijn 1e jaar op de judomat in de dojo van mijn vader Jos. Na mijn
wedstrijdperiode (5x kampioen van NH) heb ik het CIOS gedaan. Inmiddels geef ik al meer dan 10 jaar judolessen. Vooral de vaste lessen in IJmuiden vind ik heel erg leuk, omdat je de volhouders ziet ontwikkelen vanaf witte band tot inmiddels bruine banders.

Jesse Thörig

Vanaf mijn 6 e jaar judo ik al bij Kenamju in Haarlem, waar ik op hoog niveau
wedstrijden heb gedaan. Ook ik heb het CIOS gevolgd. Ikzelf geef bij ABC Kops IJmuiden de seniorenles, waarbij ik probeer het hoogste uit de deelnemers te halen.

Laat het ons weten als je vragen hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Adres

Betelgeuzestraat 4
1974 AP, IJmuiden

Email

ijmuiden@abckops.nl

Telefoon

06-4325 0737 (Jos Kops)
06-1368 5827 (Gwen Kops)
06-5371 2796 (Jesse Thörig)