JUDO

Veelzijdige

sport

Gratis proefles om uit te vinden welke training echt bij je past? Kom gerust langs!
JUDO

 

Judo is een leuke, technische en veelzijdige sport. Alle bewegingsvormen in liggende, zittende, knielende tot staande houding komen aan bod. Kracht, Snelheid, Lenigheid, Behendigheid, Uithoudingsvermogen en Coördinatie worden spelenderwijs getraind. Naast de fysieke aspecten van judobeoefening, worden de kinderen aangespoord tot verbetering van mentale aspecten als: doorzettingsvermogen, inzicht verwerven en samenwerken.

Judo is een hulp bij de opvoeding voor ouders, daarnaast een onmisbare stoeivorm voor kinderen en een ideale methode om hun zelfvertrouwen te vergroten.

1. Hulp bij opvoeding
Wij brengen kinderen aspecten van hun opvoeding bij, die ouders vaak zeer op prijs stellen: fysieke en mentale weerbaarheid en beheersing.

2. Stoeien broodnodig
In deze tijd waarin de internettechnologie voor afstand met mensen schept, brengt de judo-stoeisport kinderen het dichtst bij elkaar. Het fysieke contact volgens strikte regels zorgt ook voor een beter mentaal contact met elkaar, zoals elkaar respecteren en vertrouwen.

3. Budo is Bouwen aan Zelfvertrouwen
Bij onze individuele sporten sta je er in je eentje voor om voor jezelf op te komen en proberen te winnen in spelvormen, stoeipartijtjes en echtere wedstrijdjes. De docent zorgt er zo nodig voor dat iedere kind succesmomentjes kan ervaren en zodoende meer zelfvertrouwen op kan bouwen.

Laat het ons weten als je vragen hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Adres

Betelgeuzestraat 4
1974 AP, IJmuiden

Email

ijmuiden@abckops.nl

Telefoon

06-4325 0737 (Jos Kops)
06-1368 5827 (Gwen Kops)