Ouder-Kind Judo

Gratis proefles

Ouder-Kind Judo

Ouder-Kind Judo stimuleert kinderen in de ontwikkeling
Voor deelname is geen judo-ervaring nodig. Op een speelse manier leren ouder en kind de basistechnieken en bewegingsvormen van het judo. De nadruk ligt op spelen, veiligheid, geborgenheid en plezier. Judo stimuleert kinderen in hun:

  • motorische ontwikkeling (houdingswisselingen, evenwicht, stabiliteit),
  • sociaal-emotionele ontwikkeling (samenspel, winnen/verliezen, omgaan met de fysieke mogelijkheden van een ander)
  • cognitieve ontwikkeling (lichaamsbewustzijn, ruimtelijke oriëntatie)

Gwen Kops

Ouder-Kind Judo docent

Mijn naam is Gwen Kops, geboren op 16 -01-1990, moeder van 2 kinderen en 3de dan judo. Vanaf mijn 4de jaar doe ik aan judo en ook voor mijn 4de jaar was ik al veel in de judoschool te vinden. Ik ben min of meer opgegroeid in de dojo, doordat mijn vader (Jos Kops) eigenaar is van de Judoschool. Omdat ik heel graag de judoschool op een dag wil overnemen, ben ik CIOS (opleiding sportdocent) gaan doen. Ik heb in 2009 dan ook mijn CIOS-diploma behaald, met de licentie Judo Leraar B en Fitness B.

Het gave aan judo-les geven vind ik, de ontwikkeling en de groei die je bij de kinderen ziet. Door de pedagogische achtergrond van judo zie je zowel fysieke als mentale groei en dit vind ik erg interessant. Ik hoop dan ook kinderen d.m.v. judo meer zelf- vertrouwen/beheersing te kunnen geven!

 

Cunnar Kops

Ouder-Kind Judo docent

Mijn naam is Cunnar Kops en ik heb jaren lang topsport judo beoefend. In 2011 werd ik Nederlands kampioen judo en in 2013 behaalde ik een gouden medaille op een wereldbeker wedstrijd in Tallinn. Daarnaast heb ik deelgenomen aan EK’s en WK’s judo. Naast mijn topsport heb ik het CIOS (sport- en bewegingsopleiding) in Haarlem afgerond met twee afstudeerrichtingen namelijk Judoleraar en Sportmanagement. Na het CIOS ben ik door gaan studeren aan de Johan Cruyff University aan de opleiding sportmarketing en commerciële economie. Deze studie heb ik in mei 2017 afgerond. Op dit moment ben ik mede eigenaar van ABC Kops Hoofddorp en geef ik veel van de judolessen bij ABC Kops Hoofddorp.

 

Lesrooster ouder-kind judo

Ouder-kind judo in IJmuiden

Zondag
09.30 – 10.15 | 2,5 t/m 4 jaar

Ouder-kind judo in Hoofddorp

Zaterdag
09.30 – 10.15 | 2,5 t/m 4 jaar

 

Start data
– 4 november 2017 (6 lessen)
– 13 januari 2018 (8 lessen)
– 26 mei 2018 (8 lessen)

Ouder-kind judo in Hoofddorp

Helaas biedt ABC Kops Haarlem nog geen ouder-kind judo lessen aan. Wel biedt ABC Kops Haarlem judo aan. 

Vraag hier een gratis proefles aan