Conditioneel Kickboksen

Gratis proefles

Conditioneel Kickboksen

Leer de technieken van Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Deze workout is niet alleen heel goed voor 7+ jarige kinderen, maar ook voor volwassenen! Dus ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke sport om fitter te worden, maar heb jij niet als doel om professioneel te kickboksen? Dan is deze training zeker iets voor jou of je kind!

Erik Dekker

Conditioneel Kickboks docent

Meer lezen over Erik Dekker

Mijn naam is Erik Dekker en ik ben in juni 2017 afgestudeerd van het CIOS Haarlem (sport en bewegingsopleiding). Tijdens deze studie heb ik mijn lesgeef licenties van judo, snowboarden en kickboksen (budosporten) gehaald. 

Lesgeven in judo & kickboksen vind ik heel gaaf om te doen en daar ga ik mij nu op focussen. Ik beoefen(de) beide sporten fanatiek, maar richt mij met wedstrijden vooral op judo. Mijn best behaalde resultaat is 3e plaats op het internationale Topjudo Toernooi Haarlemmermeer in 2016.

Wat ik het leukste vind aan lesgeven (in zowel judo als kickboksen) is de progressie die de (sport)deelnemers maken in een jaar tijd. De ontwikkeling die ze maken mede dankzij mijn oefeningen/trainingen maakt mij wel een beetje trots. Maar het belangrijkste vind ik dat sporters binnen komen met een lach en ook de les weer verlaten met een lach .

Meer informatie over Conditioneel Kickboksen

Conditioneel Kickboksen! Leer de technieken van Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Deze workout is niet alleen heel goed voor 7+ jarige kinderen, maar ook voor volwassenen! Dus ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke sport om fitter te worden, maar heb jij niet als doel om professioneel te kickboksen? Dan is deze training zeker iets voor jou of je kind!

De lessen worden gegeven vanaf 02 oktober door Erik. Hij heeft naast zijn diploma ook meerdere jaren ervaring met kickboksen en is dan ook erg enthousiast om te beginnen met het geven van deze trainingen!

Lesrooster Conditioneel Kickboksen

Kickboksen in IJmuiden

Helaas biedt ABC Kops IJmuiden nog geen conditioneel kickboks lessen aan. Wel biedt ABC Kops IJmuiden judo, zorg judo, karate, ju-jutsu, aikido & ouder-kind judo aan. 

Kickboksen in Hoofddorp

Maandag
20.00 – 21.00 | Senioren

Donderdag
17.00 – 18.00 | 7 t/m 11 jaar
18.00 – 19.00 | 11 t/m 16 jaar
19.00 – 20.00 | Senioren

 

Kickboksen in Haarlem

Helaas biedt ABC Kops Haarlem nog geen conditioneel kickboks lessen aan. Wel biedt ABC Kops Haarlem judo aan. 

 

Vraag hier een gratis proefles aan